Lights On Romania deschide ușa către o experiență fascinantă la Timișoara în această toamnă. Iar a fi voluntar la un astfel de eveniment nu va fi doar o modalitate de a te implica activ în comunitate, ci și o călătorie aparte în lumea creativității și a luminii. Lights On nu este doar un simplu festival – este o punte între lumea artei contemporane și public.

Beneficiile de a fi voluntar nu sunt deloc puține. Iar fiecare experiență de acest fel aduce o situație win-win: oferi energie, dar câștigi experiență, momente unice sau prieteni. Cum Lights On ne propune o călătorie în lumea fascinantă a luminii și artei, fiecare voluntar are parte de o călătorie cel puțin inedită – de la a cunoaște artiști care au expus în muzee precum Tate London sau MoMA New York, până la a întâlni figuri emblematice precum primarul de noapte din Amsterdam. Poate aduce o călătorie de autocunoaștere, o șansă de a înflori personal și profesional și chiar de a descoperi noi pasiuni.

A fi voluntar la Lights On înseamnă a face parte din echipa care susține punerea în scenă a unor opere efemere. Fie că ajuți la organizarea spațiului, ghidarea vizitatorilor sau gestionarea logistică, contribuția ta are un impact semnificativ asupra experienței fiecărui participant. Astfel, devii parte a unui puzzle mai mare care aduce lumină în jurul său.

Pe cine căutăm? Voluntarul ideal este o persoană atentă la detalii, responsabilă, comunicativă, flexibilă și creativă. De la verificarea biletelor, interacțiunea cu publicul, crearea de conținut pentru social media, până la asigurarea suportului tehnic și logistic, fiecare voluntar va avea un rol esențial în desfășurarea evenimentului.

Detalii de înscriere:
Toți cei interesați pot completa formularul de înscriere accesibil aici.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.