The Night-Art Festival este o celebrare vibrantă a culturii și expresiei artistice care ia viață după apus. În inima Timișoarei, orașul ce se îmbracă anul acesta în titlul de Capitală Europeană a Culturii, festivalul aduce o paletă diversă de evenimente nocturne, de la performance-uri captivante și instalații luminoase, la discuții profunde și plimbări nocturne inspirate. Este o invitație de a explora lumea artei sub cerul înstelat, de a redescoperi orașul după ce ziua se retrage și de a celebra comunitatea și creativitatea într-un mod cu totul special. Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie nocturnă extraordinară!

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.