Pentru a marca începutul The Night-Art Festival din Timișoara cu o notă de magie și bucurie, spectacolul „Giant Babies” creat de Cia Majareta Productions (Spania) va deschide cortina evenimentului într-un mod inedit și captivant. Această experiență artistică cu adevărat remarcabilă aduce la viață trei bebeluși uriași, fiecare cu propria lor personalitate și un val de joc și veselie care va cuceri inimile tuturor, într-un spectacol live nemaivăzut.

Pe măsură ce vă apropiați de „Giant Babies,” veți fi cuprinși de atmosfera magică și incitantă creată de aceste personaje cu adevărat speciale. Bebelușii uriași se vor plimba cu nonșalanță, aducând râsete și veselie și invitând publicul în lumea lor plină de curiozitate și energie pozitivă.

Inspirația artiștilor vine din inocența și magia copilăriei, dintr-o călătorie în timp înapoi într-un moment în care libertatea se simțea diferit.

“Giant Babies arată sensibilitate și dragoste necondiționată față de ființa umană și ne amintește, cumva, de faptul că nu ar trebui să lăsăm niciodată copilul interior să plece. Aduce totodată un sentiment de fericire și vulnerabilitate. Când ești în contact cu spectacolul, uiți cine ești și ești doar fericit”, spune José Muñoz, regizor al Cia Majareta Productions.

Instalația „Giant Babies” este mai mult decât o simplă operă de artă – este o invitație către spectatorii de toate vârstele să descopere bucuria din lucrurile mărunte și să încerce să vadă lumea cu ochi de copil. Aceasta va aduce un strop de fantezie în Piața Victoriei din Timișoara și va umple inimile tuturor cu bucurie și admirație.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.