Integrarea spațiului și societății: Shira de Bourbon Parme deschide orizonturile urbanismului la Culture of Nightlife Conference

Shira de Bourbon Parme este o prezență remarcabilă în domeniul urbanismului și antropologiei sociale, aducând o abordare vibrantă și creativă la întâlnirea dintre științele sociale și designul urban, într-un efort de a genera dezvoltare cu impact profund. Ea este o urbanist și antropolog, fiind recunoscută pentru abilitatea sa de a colabora cu echipe multidisciplinare în vedere realizării unor planuri de dezvoltare urbană care pun accentul pe coordonarea strânsă între dimensiunea spațială și cea socială.

Portofoliul său divers cuprinde proiecte de dezvoltare urbană la nivel internațional, incluzând districte urbane cu utilizare mixtă, regenerarea cartierelor și proiecte de reașezare. Shira a contribuit la designul rezidențial, comercial și al spațiilor publice, și a oferit consultanță pentru ghiduri de proiectare în cazul orașelor noi, spații verzi publice incluzive, dezvoltări care conservă patrimoniul cultural și mediilor prietenoase pentru sănătate. Cu un doctorat de la Universitatea Oxford și calitatea de membră în asociații prestigioase, Shira de Bourbon Parme este o influență importantă în dezvoltarea urbană contemporană, aducând o energie și o strălucire aparte în fiecare proiect pe care îl abordează.

Biletele pentru Culture of Nightlife Conference sunt disponibile aici.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.