Cu o carieră luminoasă și o pasiune contagioasă pentru modul în care orașele pot prinde viață în timpul nopții, Prof. Dr. Marion Roberts este cu adevărat o forță în domeniul planificării urbane. Marion este profesor la Universitatea Westminster din Londra și, totodată, o voce extrem de puternică în domeniul pe care îl promovează.

Cu o perspectivă interdisciplinară, având în background inclusiv studii în domeniul arhitecturii, ea aduce o abordare academică și antropologică în discuțiile despre transformarea orașelor – mai ales atunci când vorbim despre promovarea unui mediu nocturn mai sigur.

Biletele pentru Culture of Nightlife Conference sunt disponibile aici.

***
Prof. Dr. Marion Roberts va aduce și un strop de magie la Culture of Nightlife Conference de la Timișoara, oferind o perspectivă captivantă despre cum putem face orașele noastre mai vibrante, mai sigure și mai prietenoase cu toată lumea, inclusiv în timpul nopții.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.