Timișorenii creativi, vă chemăm să contribuiți la vibrantul peisaj cultural al orașului vostru drag! Vrem ca The Night-Art Festival să fie o reflectare a sufletului comunității, și cine poate face asta mai bine decât voi?

În decursul a 10 zile de explorare, vă invităm să propuneți evenimente adiacente care să îmbogățească programul nocturn al festivalului, fără a deranja pe cei care preferă liniștea nopții. Fie că este vorba de ateliere creative, performance-uri stradale, lecturi dramatice sau sesiuni de meditație nocturnă, picnic sub clar de lună, plimbări cu bicicleta etc, vrem să auzim ideile voastre!

În schimbul contribuției voastre, oferim suport financiar de 1000 € și ajutor în implementarea ideilor, astfel încât viziunea voastră să devină o realitate concretă și să fie parte din magia The Night-Art Festival.

Cum participi?

1. Trimite-ne propunerea ta detaliată, împreună cu un buget estimativ, completând acest formular.
2. Termenul limită pentru trimiterea propunerilor este 11 sept.
3. Selecția evenimentelor va fi realizată de un juriu de specialiști, iar rezultatele vor fi anunțate pe 15 sept.

Important

Organizatorii de evenimente sunt responsabili pentru obținerea autorizațiilor necesare și pentru întreaga organizare. Noi oferim suport financiar, logistic și de comunicare, însă responsabilitatea pentru spațiu, invitați și participanți revine în totalitate organizatorilor. Declinăm orice responsabilitate pentru incidente rezultate din organizare deficitara.

🤝 Haideți să colaborăm pentru a face din Timișoara un veritabil centru cultural nocturn, în care arta și comunitatea să se întâlnească într-un mod armonios și inovator!

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.