Cine a spus că trebuie să știi totul înainte de a participa la un eveniment cultural? Cu Night Gigs, te provocăm să ieși din zona ta de confort și să te arunci în necunoscut. Ai nevoie doar de puțin curaj, o doză de curiozitate, voie bună, poate un prieten drag alături… iar noi îți garantăm că fiecare experiență îți va oferi ceva aparte.

Night Gigs este o experiență culturală misterioasă. Numele performerilor, tipul actelor artistice și locul de desfășurare sunt păstrate strict secrete și vor fi dezvăluite doar cu câteva ore înainte de începerea evenimentului. Acest mister adaugă o doză de anticipație și entuziasm, făcând fiecare seară Night Gigs unică și imprevizibilă.

Muzică live, teatru de club, drag show, improvizație, slam poetry, sau stand-up comedy? Nu știi care 3 dintre ele sunt în gig-ul la care vei lua parte. Mereu diferite, surprinzătoare, captivante, gig-urile vin în combinații diverse, niciodată la fel, o varietate de stiluri artistice și interpretări. Fiecare eveniment va fi prezentat în fața unui public restrâns, de maxim 50 de persoane. Această intimitate creează o conexiune specială între artiști și public, permițându-le să se bucure în mod profund de fiecare moment artistic.

Tu ai curajul să participi la un eveniment cultural fără precedent? Night Gigs are loc între 1 și 10 octombrie la Timișoara, în fiecare seară, la ora 22:00. Pentru bilete și mai multe informații, accesează acest link.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.