Toate instalațiile, un tur ghidat care conectează orașul cu aorta sa, râul Bega.

Instalații de lumină în Iosefin, instalații de lumină pe Bega, toate conectate seară de seară de ghizii care te vor preocupa. Descoperă orașul altfel, inspirat de instalațiile de lumină.

Hai să dai o tură în jurul Pământului! Nu într-o cursă nebună de 80 zile, ci la pas domol, într-un ritm care să-ți permită să schimbi una-două vorbe, să-l asculți pe cel de lângă tine, să te uiți atent în jur. Și, poate, să vezi niște lucruri pe lângă care ai ajuns să treci cu indiferență.

Lights on Bega, cu a sa lumină și atenție pe care le plasăm pe primul canal navigabil din România în cadrul Lights On – The Night-Art Festival, vă așteaptă în perioada 3 – 8 octombrie la Tururi Ghidate, cu plecare de la The Lighthouse.

Promitem o experiență captivantă și educativă pe malurile râului, iar în schimb, cerem câteva minute de stat în loc și reflectat asupra responsabilității noastre în protejarea și conservarea ecosistemelor firave ale Pământului.

Inscrieri aici.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul BEGA, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Lights On Bega este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsori: Fan Courier, Pepsi

Partenerii proiectului Lights On Bega sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.