The Night-Art Festival se apropie cu pași repezi, iar odată cu el vine o celebrare vibrantă a luminii, culturii și creativității în inima Timișoarei. Anul acesta, suntem bucuroși să anunțăm o expansiune specială a parteneriatului cu G4 Media, care promite să aducă și mai multă lumină asupra acestui eveniment.

În colaborare cu BCR, G4 Media introduce o rubrică dedicată Lights On pe site-ul său în timpul perioadei festivalului. Această secțiune va servi ca un centru digital pentru tot ceea ce ține de The Night-Art Festival – cele mai recente știri despre festival, insight-uri detaliate despre artiști și instalațiile lor, șansa de a privi în culisele festivalului, și multe altele. Susținerea BCR în această expansiune a parteneriatului este o dovadă a angajamentului lor de a promova evenimentele culturale și de a dezvolta o comunitate artistică vibrantă, și le mulțumim pentru asta.

G4 Media, ca partener de încredere al festivalului de mai mulți ani, a fost o parte integrală a acestei călătorii. Ei au împărtășit în mod constant magia festivalului cu cititorii lor, aducând la lumină instalațiile captivante, artiștii talentați din spatele lor și atmosfera generală a festivalului Lights On.

Pe măsură ce luminile festivalului încep să strălucească, secțiunea Lights On de pe site-ul G4 Media va servi ca un far, ghidând cititorii prin lumea fermecătoare a evenimentului. Lăsați informațiile să vă călăuzească prin magia The Night-Art Festival pe G4 Media.