În această ediție a Night-Art Festival din Timișoara, ne propunem să ducem lucrurile la un alt nivel: să facem voluntariatul nu doar util, ci și super cool! Cum? Asigurăm transport, cazare și masa unei persoanei care vine de la cea mai mare distanță pentru a fi alături de noi.

Ne dorim ca voluntarul nostru special să fie cu adevărat implicat și să se bucure la maxim de această experiență unică. Căutăm pe cineva:

– Care locuiește cât mai departe de Timișoara. Poate fi într-un colț îndepărtat al României sau chiar într-o altă țară, important este să existe o conexiune directă cu aeroportul din Timișoara, pentru a putea ajunge la noi.
– Care are cel puțin 18 ani împliniți.
– Disponibil pe durata festivalului (26 septembrie – 12 octombrie).

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și simți că vrei să fii parte din această experiență incredibilă, completează formularul de aici și spune-ne „De ce îți dorești să fii voluntar în cadrul Lights On – The Night-Art Festival și ce ar însemna această experiență pentru tine?” Mesajul care ne va impresiona cel mai mult va primi se va alătura echipei noastre!

* Prin această inițiativă, vrem nu doar să diversificăm echipa de voluntari, ci și să subliniem cât de interconectată este lumea artei. The Night-Art Festival este o platformă pentru toți artiștii și iubitorii de artă, indiferent de proveniența lor.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.