ATP Trucks, sponsor al proiectului Night Theater din cadrul The Night-Art Festival, aduce toamna aceasta la Timișoara primul autobuz electric românesc, iar în el se va juca piesa de teatru „Nocturn”. Autovehiculul, un proiect ambițios al grupului ATP, a fost asamblat la Baia Mare și testat deja în mai multe orașe din țară. Cu toate acestea, e prima dată când găzduiește o piesă de teatru și suntem onorați să fim inițiatorii acestui proiect și să avem alături parteneri creativi, care să ne susțină ideile îndrăznețe.

O piesă de teatru într-un autobuz electric nu este doar un spectacol, ci și o declarație. Ea ne vorbește despre posibilitățile infinite pe care le avem atunci când combinăm creativitatea, tehnologia și responsabilitatea față de mediu.

În acest fel, arta devine nu doar un mod de exprimare, ci și un vehicul pentru schimbare.

 

BILETE AICI

 

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.