Pune-ți creativitatea în acțiune, propune un eveniment, și devino co-organizator al The Night-Art Festival! Da, ai citit bine, aceasta este o invitație deschisă de a te alătura nouă în cel mai complex proiect Lights On, prin care vrem să dăm viață Timișoarei nocturne într-un mod unic.

Acceptând această provocare, beneficiezi de suport financiar de 1000 € și îndrumare pentru a-ți transforma visurile în realitate în cadrul festivalului nostru. Îți trebuie doar o idee faină, un dram de îndrăzneală și suficientă experiență cât să o pui în practică.

Știm că deja ai ceva în minte. Înscrie-te aici până în data de 11 septembrie.

Mai multe detalii aici.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.