Lights On România luminează în această toamnă Timișoara. Aproape 20 de instalații sosesc din întreaga Europă în orașul de pe Bega, într-un efort al Asociației Daisler de a promova cultura nocturnă. Totul se întâmplă cu ajutorul prietenilor de la FAN Courier, care pornesc într-un “EuroTrip” menit să aducă în siguranță creațiile artistice inedite.

Compania se menține ca lider de piață al serviciilor de curierat din România încă din anul 2006. În fiecare zi, mașinile FAN Courier străbat peste 375.000 de kilometri doar în țară, iar divizia internațională activează pe întregul continent european. În următoarea perioadă, firma va fi responsabilă de transportul instalațiilor luminoase din țări precum Marea Marea Britanie, Franța, Olanda, Polonia sau Elveția, livrând la Timișoara creații care vor spune povești în cadrul The Night-Art Festival. FAN Courier, partener de încredere al proiectului, va asigura transportul sigur și eficient înspre și dinspre destinația care va străluci în această toamnă.

În culisele unui eveniment de succes se ascunde un proces meticulos de planificare, o echipă dedicată, zeci de telefoane, sute de deplasări și sute de ore de muncă – de la selectarea locațiilor și spațiilor adecvate, până la coordonarea logistică și comunicarea detaliilor esențiale. Iar colaboratorii dedicați sunt întotdeauna personaje speciale în această poveste.

„FAN Courier susține cu mândrie proiectele de succes culturale și creative și echipele din spatele acestora. Suntem mereu alături de oamenii care au potențialul de a construi România de mâine, de a schimba percepții, de a îmbogăți ansamblul de valori materiale și spirituale din țara noastră. Pentru al doilea an consecutiv, FAN Courier este alături de partenerii de la Lights On și este parte activă a programului Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii, cel mai important program cultural românesc al deceniului”, a transmis Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier.

Sub emblema inspirațională „Culture Doesn’t Sleep”, în această toamnă Timișoara devine gazda evenimentului The Night-Art Festival, un spectacol de artă nocturnă ce va reda farmecul creației sub cerul înstelat. Publicul va străbate la pas orașul într-o manieră nouă, expoziția care prezintă cele aproape 20 de instalații luminoase fiind parte a demersului de a promova arta pe timp de noapte.

FAN Courier, mulțumim! Implicarea voastră nu face decât să amplifice magia și frumusețea acestui spectacol nocturn impresionant!