O explozie de culoare, creativitate și noutate. Asta asigură fiecare performance din cadrul Night Gigs, conceptul inedit care aduce necunoscutul mai aproape. Cumperi biletul și pur și simplu e o surpriză ceea ce te așteaptă. Poate fi muzică live, teatru de club sau slam poetry. Cu un program eclectic și variat, fiecare performance din cadrul acestui eveniment este o surpriză pregătită pentru public.

Inițiativa aduce mai aproape de curioși un prilej de a descoperi artiști și experiențe noi, iar atmosfera nocturnă adaugă un farmec aparte. Cu fiecare seară de Night Gigs, intri într-o lume a culturii și creativității, unde diversitatea și originalitatea sunt la ele acasă. Atmosfera nocturnă amplifică farmecul fiecărui moment artistic, iar întâlnirea cu artiștii se transformă într-o experiență profundă și personală.

Ne vor fi alături pianiști care ne înduioșează cu fiecare notă muzicală, producători de film care au scris istorie sau maeștri ai improvizației. Nume mari, persoane care inspiră la fiecare apariție și ne încântă cu talent, muncă și dăruire.

Night Gigs te poartă în locații surprinzătoare și neconvenționale din Timișoara, aducând arta mai aproape de public. Fiecare performance va fi prezentat în fața unui public de maxim 50 de persoane, vorbitor de limba engleză. Vei putea interacționa direct cu artiștii și trăi fiecare moment artistic în mod profund. Vei cunoaște oameni noi, vei fi parte a unei experiențe colective cu totul aparte și îți vei crea cele mai frumoase amintiri artistice în anul în care orașul de pe Bega se mândrește cu un titlu special – acela de Capitală Europeană a Culturii.

Night Gigs se desfășoară în perioada 1 – 10 Octombrie, în fiecare seară de la ora 22:00, iar bilete pot fi achiziționate de aici.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.