Tu te-ai aventura într-o experiență culturală misterioasă, fără să știi exact unde te va purta? Cu Night Gigs, un element fascinant al Night-Art Festival, locația este o enigmă până în ziua evenimentului. Este o provocare captivantă pentru curioși și un mod inovator de a descoperi locuri neașteptate și de a te conecta cu arta și cultura într-un mod complet nou.

Fiecare ediție Night Gigs are în centrul său locații speciale, alese cu grijă pentru a crea atmosfera potrivită pentru performance-urile surpriză. Vorbim despre locații indoor, cele mai multe aproape de centru, dar care oferă totodată o perspectivă nouă și șansa de a descoperi noi povești ale orașului de pe Bega. Ce putem să îți spunem e că vei ajunge în spații neconvenționale din Timișoara: de la casa luminii pe care am adus-o la viață, până în sufrageria unei tinere cu o pasiune uriașă pentru cultură sau chiar în sediul unei firme de curierat. Cu fiecare show, publicul are ocazia să descopere noi locuri și să se bucure de experiențe culturale surprinzătoare.

Ai nevoie doar de curaj, curiozitate și pasiune pentru artă. În rest, asigurăm noi toate ingredientele necesare pentru o super experiență. Fie că ajungi într-un spațiu modern și luminos sau într-o locație plină de istorie, vei fi captivat de surprizele pregătite în fiecare ediție Night Gigs. Fiecare loc ascunde o poveste și o perspectivă artistică unică, iar energia evenimentului te va purta într-o călătorie plină de descoperiri culturale.

Night Gigs se desfășoară în perioada 1 – 10 Octombrie, în fiecare seară de la ora 22:00, iar bilete pot fi achiziționate de aici.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.