Exploratori ai nopții, alăturați-vă călătoriei la The Night-Art Festival ca voluntari. Fiecare stea contează în constelația noastră!

Pe cine vrem în echipă?
Persoane dedicate, energice și dornice să trăiască o experiență unică în cadrul festivalului. Ne dorim voluntari care să devină ambasadorii magiei nopții și să ne ajute în desfășurarea evenimentelor.

Mai concret, căutăm persoane…
– atente la detalii, care pot verifica și asigura integritatea locațiilor, cu capacitatea de a efectua munci fizice ușoare.
– responsabile, care pot verifica biletele la intrare, menținând ordinea și curățenia în fiecare noapte.
comunicative, care pot interacționa cu publicul, oferind informații despre instalații, și care se asigură că totul este pregătit înainte de începerea evenimentului.
– flexibile, pregătite să se adapteze la orice sarcină și să distribuie materiale promoționale de la parteneri.
– creative, cu aptitudini în crearea de conținut pentru social media, și capacitatea de a interacționa și intervieva publicul.
– cu abilități tehnice, capabili să verifice biletele, să asiste în protocoale, să ajute la transportul artiștilor și să ofere suport logistic pe fiecare locație.

În general, se caută voluntari dedicați, flexibili și cu spirit de echipă, gata să contribuie la succesul fiecărei părți a festivalului.

Este important să locuiești în Timișoara, să ai 18 ani împliniți și să fii disponibil în perioada festivalului.

De ce să te alături echipei Lights-On?
– Oportunitatea de a contribui la un eveniment cultural major.
– Experiență practică în organizarea evenimentelor.
– Networking și legături valoroase în industria culturală.
– Multă distracție și amintiri de neuitat.

Înscrieri și detalii:

Formularul de înscriere: tally.so/r/wQeAql

Special Call pentru cei care NU locuiesc în Timișoara

Pentru cei care visează la această oportunitate, dar sunt la mare distanță de Timișoara, am pregătit ceva special! Vrem să auzim poveștile voastre și să aflăm „De ce îți dorești să fii voluntar în cadrul Lights On – The Night-Art Festival și ce ar însemna această experiență pentru tine?”

Mesajul care ne va impresiona cel mai mult va primi o ocazie specială de a se alătura echipei noastre! Vom alege o singură persoană și vom asigura transport, cazare și masa pe durata evenimentului.

Condiții generale:
– Să locuiești cât mai departe de Timișoara (atât pe teritoriul României cât și în afara țării, cât timp există o conexiune directă cu aeroportul din Timișoara)
– Să fii major (din cauza restricțiilor legale privind orele de lucru pentru minori).
– Să fii disponibil pe durata festivalului (26.09 – 12.10)

Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați nouă în această călătorie nocturnă!

P.S. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm!

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.