Night Gigs (1 – 10 Octombrie) își propune să aducă în mai multe spații neconvenționale din Timișoara performance-uri artistice după căderea nopții. Mereu diferite, surprinzătoare, captivante, happening-urile aceastea vor provoca simțurile celor prezenți, oferindu-le o incursiune în lumea artei și a divertismentului nocturn.

În cadrul fiecărui ”gig”, participanții vor avea ocazia să asiste la acte muzicale, teatru de club, drag show, recitaluri de poezie, prezentări de sketch-uri de comedie, slam poetry sau stand-up comedy, toate adunate într-un performance 3 în 1. Combinațiile vor fi diverse, niciodată la fel, o varietate de stiluri artistice și interpretări. Night Gigs își propune să prezinte atât artiști consacrați, cu un renume bine stabilit în industria artistică, cât și debutanți talentați, oferind astfel o platformă unică de expunere și descoperire a noilor talente.

Punem mare accent pe componentele de mister și anticipare, așa că numele performerilor, tipul performance-ului și locul de desfășurare vor fi dezvăluite doar în seara evenimentului. Astfel, cei prezenți vor fi purtați într-o călătorie artistică plină de surprize, în care fiecare moment va fi o descoperire nouă și fascinantă.

Fiecare performance va fi prezentat în fața unui public de 50 de persoane, vorbitor de limba engleză. Această limită de audiență asigură o experiență autentică și personală, în care oamenii pot interacționa direct cu artiștii și poate trăi fiecare moment artistic în mod profund. În timp ce formatul intim și restrâns creează un sentiment de comunitate și conexiune între participanți și artiști, energia întunecată și vibrantă a nopții va conferi evenimentului o aură misterioasă și intrigantă.

Acesta este un eveniment de tipul BRING YOUR OWN BOOZE (BYOB), ceea ce presupune că publicul poate să-și aducă propriile băuturi. Încurajăm participanții să se simtă ca acasă și să-și personalizeze experiența cu băuturile preferate în timp ce se bucură de spectacol.

Night Gigs reprezintă o oportunitate unică de a scăpa de rutina cotidiană și de a explora lumea artei pe timp de noapte într-un mod inovator și provocator. Totul este o surpriză, un moment de neuitat, așa că pregătește-te să fii impresionat, încântat și inspirat de un spectacol nocturn 3 în 1.

BILETE AICI.

______

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George, inovație BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors, Pepsi

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House, Știri din România, Tion, Express de Banat, IQOOL, Zile și Nopți, Știri de Timișoara, NewsVest, Adevărul, TVR, Radio Timișoara, România Pozitivă, Best of Timișoara.