Lights in the street: The works of Luke Jerram
Între 30 aprilie și 9 Mai celebra instalație Gaia semnată de Luke Jerrram poposește pe Pietonala Corneliu Coposu din Satu Mare. Vizitele în aer liber sunt oferite cu titlu gratuit publicului larg.
După Museum of the Moon expus la Iași și Marte în premieră națională la Cluj-Napoca, seria de expoziții The Works of Luke Jerram produsă de Asociația Daisler în România continuă cu Lights In The Street: Gaia la Satu Mare.
O replică la scară mare a Pământului, obținută grație imaginilor satelitare furnizate de NASA, Gaia reprezintă o dovadă a fragilității Pământului. O expoziție ce nu trebuie ratată.
De ce merită să vii să o vezi?
Remember: Gaia la Cluj-Napoca, Lights On 2019
Reguli obligatorii în cadrul expozițiilor
Vizitarea expoziției de la Satu Mare este supusă unor norme și reguli în concordanță cu eforturile autorităților de combatere a răspândirii virusului COVID-19. Drept urmare, expozițiile pot fi vizitate:
În eventualitatea unor evenimente meteo neprevăzute (vânt puternic/furtună), instalația pot fi temporar dată jos/mutată.
Expoziția este organizată de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu” în colaborare cu festivalul Lights On România și este sponsorizată de Zes Zollner Electronic Satu Mare.
Sponsori
Partener de mobilitate