Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Lighthouse

28 septembrie, 2023 - 12 octombrie, 2023

The Lighthouse este casa The Night-Art Festival, locul de unde pleacă și unde le legăm pe toate. Aici vii dacă vrei să afle mai multe despre noi, despre artiști, despre invitați, despre instalații și evenimente, dar și dacă vrei să ne vezi la ochi pe noi, cei care facem acest festival posibil.

L-am gândit ca un centru de învățare inovator, unde tinerii și adulții vor putea explora lumea fascinantă a luminii printr-o serie de tururi ghidate, intervenții educaționale, expoziții interactive și cursuri de fotografie. Mai apoi, ca o galerie imersivă, în care luminile dansează și spun povești unice, întrucât instalații de artă luminoasă și proiecții captivante vor transforma spațiul într-un labirint al luminii și al imaginilor vibrante. În plus, în spațiul său de cafenea vor fi organizate dezbateri și performance-uri live centrate în jurul luminii, formând o comunitate vibrantă a pasionaților de lumină.

The Lighthouse este, fără îndoială, un sanctuar al luminii și al creativității, unde sunteți invitați să descoperiți, să învățați și să vă conectați cu ceilalți prin intermediul activităților oferite în acest spațiu inspirațional.

_______

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LightFest +, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Sponsorii Lights On – The Lighthouse sunt: MRB Electric, Pepsi, ATP Motors, Caralux

Partenerii proiectului sunt: Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Politehnică Timișoara, BEGA, Signify, Eglo, Benq.

Partenerii de comunicare sunt: Getica OOH, Galeriile Aushopping, Kiss Fm, Euromedia, Pressone.ro, G4Media.ro, World Wide Print, Daisler Print House

Details

Start:
28 septembrie, 2023
End:
12 octombrie, 2023
Event Category:
Website:
https://fb.me/e/Ti23Cx7z

Venue

FLORA Restaurant
Splaiul Tudor Vladimirescu 14
Timișoara, Timiș România

Organizer

Lights On România