Am plecat la drum din dorința de a da viață în alt fel spațiilor publice din jurul nostru. Pentru a face asta am apelat la instalații de lumină. Și v-am arătat că o stradă, o piață, o biserică, un parc pot și trebuie să fie mult mai mult decât un loc de tranzit sau de celebrare/instrospecție. Trebuie să devină un loc de întâlnire și de schimb de idei. Acest crez stă la baza Lights On Romania. Așa se face că împreună cu prietenii de la Clujlife încercăm să vă explicăm mai în detaliu cum au făcut alții acest lucru, ca să înțelegeți cât de aproape sau de departe suntem de acest țel.
DESPRE ARTĂ ÎN SPAȚII PUBLICE:
Împreună cu prietenii de la Clujlife.com începem un serial despre astfel de intervenții atipice, menite să transforme modul în care percepem spațiile publice. Vă invităm, așadar, la lectură și puțină instrospecție. Și la cât mai multă artă în spațiile publice (și private).

În primul articol de pe Clujlife.com, Carina Cichi analizează modul în care instalațiile de lumină transformă orașele și spațiile publice. Noi i-am spune simplu Artă și Urbanism 2.0.

Lights On!