„TE AȘTEPT” este răspunsul mult așteptat de către toți cei care au trecut măcar odată prin emoția despărțirii. Este un răspuns clar și răspicat, care poate doborî orice barieră de spațiu sau timp și care ne ține conectați unii cu ceilalți, indiferent cât de mare ar fi distanța care ne desparte.
Instalația de lumină vine să întregească dialogul inițiat în Chicago, odată cu amplasarea „MI-E DOR DE TINE” în fața ​​Reid Murdoch Building și continuat mai apoi la Cluj-Napoca, cu instalația „ȘI MIE” de pe podul Elisabeta. Împreună, cele trei au făcut ceea ce noi, de multe ori, cu greu reușim: să spunem tuturor ceea ce simțim.
Instalația de lumină „TE AȘTEPT” se va afla în fața palatului CEC, începând cu data de 10 Decembrie. Ea ne invită să avem un moment de recunoștință pentru toți oamenii dragi care fac parte din viața noastră, indiferent cât de departe se află. 🌎

CEC Bank ne susține în alinarea dorului celor aflați departe de casă, fiind sponsor principal al proiectului.

“Suntem parte din viața românilor de 157 de ani și, oriunde s-ar afla, ne dorim să le fim aproape în fiecare moment. Și unde ar fi fost mai potrivit să aducem această instalație decât în curtea Palatului CEC. Credem că Palatul CEC nu este doar un simbol arhitectural important, ci și un simbol al unei conștiinte comune românești ce a trecut prin schimbări enorme și care au reușit să se integreze inclusiv astăzi, într-un tablou modern”, spune Alexandra Frunză, Director Identitate și Comunicare CEC Bank.
„TE AȘTEPT” va rămâne în capitală până în data de 7 ianuarie.