[instalație]

Talk Socks

Night Circuit-76

O instalație dedicată ego-ului

Instalația realizată de studenții clujeni de la departamentul Sculptură al UAD și colectivul ArtiViStory este non-conformistă și ne invită la introspecție. “Talk Socks” este un joc al redimensionărilor și oferă un pretext de activare socială a comunității în jurul temelor regăsite în cotidian, o personificare a tipologiilor de cetățeni și a valorilor acestora. Șosetele sunt jucăușe, dar ating subiecte serioase, colorate ziua, dar și mai magnetizante noaptea.

Lucrarea de artă ia forma unui picior gigant acoperit cu un număr colosal de șosete textile albe transformate prin puterea benzii desenate și a picturii cu pigmenți ce reacționează la UV, dar și prin participarea noastră în continuarea poveștilor colectate de către artiști. O serie de workshopuri prietenoase și destinate publicului au loc în timpul expunerii instalației, într-un schimb creativ de șosete între participanți și echipa @talk_socks.

 

talksock
talksocks

Informații tehnice

Studenți implicați din cadrul Sculptură UAD: Maria Brîneț, Cristina Nițu, Gabriela Leu, Andreea Grigoraș, Roxana Csucsak, Ana Dimitra Avram, David Bandi, Codruț Ardelean, Alin Tănasă, Florin Marc, Teodor Buruiană, sub coordonarea conf. univ. dr. Septimiu Jugrestan și lect. univ. dr. Daniel Popescu. Colectivul ArtiViStory este reprezentat de artiștii: Alice Iliescu, Mihai Guleș și Adrian Buda, sub coordonarea conf. univ. dr. Alice Iliescu (UAD – Master Bandă Desenată și Desen Animat).

În cei 6 ani de la lansarea proiectului am afișat 70 de instalații în peste 60 de locații