[festival]

Conexiunea

Descriere

În anul 2021 a avut loc prima ediție a festivalului Lights on Romania, în București. A fost o ediție legendară, deoarece am reușit să ducem acest proiect mai departe, fiind prima ediție organizată în afara Clubului. Ea s-a desfășurat între 10 și 19 Decembrie, timp în care oamenii au avut ocazia să admire cele 9 instalații expuse

București

10.12.2021 - 19.12.2021

Vizitatori
0
Zile
0

Premiere

Prima expoziție în București

În anul 2021 a avut loc prima ediție a festivalului Lights on Romania, în afara Clubului. Aceasta s-a desfășurat în spații publice din Sectorul 2 al Capitalei.

Muzica trupelor locale

Tot în 2021, toate clipurile de promovare Lights On au beneficiat de fundalul oferit de piesele unor trupe locale clujene, precum Desculț pe Lună și ROOM.

Instalații în aer liber

Toate instalațiile care au făcut parte din selecția pentru 2021 au fost expuse în spații deschise din București. Astfel au putut fi vizitate gratuit de toți cei care și-au dorit să le vadă.

Prima expoziție în Statele Unite ale Americii

În anul 2021 a avut loc și prima expoziție marca Lights On Romania în Statele Unite ale Americii, în metropola Chicago. Aici a fost prezentată instalația de lumină „MI-E DOR DE TINE”. Aceasta s-a conectat cu surorile ei „ȘI MIE”, expusă în Cluj-Napoca și „TE AȘTEPT”, care s-a aflat în București.