Selectează o Pagină

Susține

Lights ON Romania este un proiect al asociației Daisler. Aceasta a fost fondată cu gândul la comunitate, care pentru noi înseamnă chipuri, oameni, temeri, nevoi și aspirații.

Toate evenimentele pe care noi le organizăm sunt de fapt experimente urbane menite să testeze diverse soluții creative de creștere a calității vieții în jurul nostru. Și sunt oferite publicului larg cu titlu gratuit prin implicarea financiară a noastră și a partenerilor și sponsorilor noștri (Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Enel, Iquest, Carmangeria Moldovan, Mercator Medical, Daisler Print House).

La fel ca în orice alt domeniu de pe această lume, pe lângă suflet, e nevoie de bani pentru a face lucrurile așa cum trebuie.

Facilitatea fiscala de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat ANAF către un ONG ne ajută mult în această perioadă.

Dar suntem conștienți ca alte inițiative de anvergură schimbă mult mai radical lumea din jurul nostru.

Așa că îți sugerăm să redirecționezi 2% din impozitul pe venit către:

– Asociația Dăruiește Viață care construiește la Bucureși primul spital privat de oncologie pediatrică din România

Little People care ajută zilnic copiii în lupta împotriva cancerului și dincolo de ea.

Asociația Ray care salvează, sterilizează și apoi oferă spre adopție animalele abandonate.

Dacă în continuare vrei să ne ajuți să îmbunătățim lumea din jur în felul nostru, atunci poți descarcă de aici formularul 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul datorat sau ne poți găsi și pe platforma redirectioneaza.ro

Datele noastre de identificare fiscală sunt:

Asociația Daisler

CUI: 35678716

IBAN: RO12BTRLRONCRT0335054901

Banca Transilvania