Te aștept

2020

2020 ne-a arătat că, chiar și atunci când credeam că nu știm nimic, totuși știam ceva. Ne-a arătat că lumea, și cea dinăuntru, și cea dinafară, poate fi mai nesigură decât ne-am fi putut imagina vreodată. 2020 a fost (și încă mai este, încă puțin) un an în care totul s-a rescris. Aproape totul. Pentru că unele lucruri nu se schimbă niciodată.

Pentru că în acest an în toate maternitățile din țară accesul a fost permis doar viitoarelor mămici, nu și viitorilor tătici sau altor membri ai familiei, și pentru că multe dintre ele au pășit în aceste clădiri mari simțindu-se singure și mici, pline de emoții și goale de orice siguranță, am hotărât că locul cel mai potrivit al instalației de lumină TE AȘTEPT este la intrarea în clinica Ginecologie 1 din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj.

[dvmd_image_box image_url=”https://lightsonromania.com/wp-content/uploads/2020/11/logo-12.jpg” _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” max_width=”200px” box_shadow_style=”none”][/dvmd_image_box]

Pentru ca toate viitoarele sau proaspetele mămici care ajung aici să vadă de la fereastra salonului un mesaj de bine, o urare de bun venit. Să știe astfel că nu sunt singure și că o lume întreagă se bucură împreună cu ele de aducerea pe această lume a unui nou suflet. Iar împreună, deși fiecare în alt loc, putem face această lume mai bună. Lumina vindecă.

Instalație semnată de Asociația Daisler & Adi Bălan

Susținută de BCR

Amplasată la Clinica Ginecologie 1, Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj

*amplasată pe spațiu privat, nu este posibil accesul publicului.