Oumua

2020

Instalația de lumină a fost denumită după primul obiect interstelar observat care a trecut prin Sistemul Solar. S-a spus despre acesta că ar fi ca un mesager trimis din trecutul îndepărtat pentru a se conecta cu noi. Sau poate fi un mesager din viitor care știe că avem nevoie de mai multă lumină în acest moment și vine să ne lumineze zilele care ne par mai întunecate decât de obicei.

Oricare dintre variante ar fi, Oumua își întinde cele 8 brațe luminoase către noi și vrea să ne țină împreună în lumină. Împreună, dar la distanță, fiecare braț având o lungime de 6 metri. Stăm singuri, dar știm că la câțiva metri de noi sunt și alții la fel de singuri ca noi. 

Și ne zâmbim. 

De la distanță.

[dvmd_image_box image_url=”https://lightsonromania.com/wp-content/uploads/2020/11/logo-11.jpg” link_state=”url” link_url=”https://www.sykes.com/” link_window=”on” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” max_width=”200px” box_shadow_style=”none”][/dvmd_image_box]

Oumua aduce lumina în fața necunoscutului prin intermediul inovației. Liniile sale abrupte reflectă curajul de a străluci și de a fi pionier în vremuri tulburi, aducând speranța unui viitor altfel, dar totuși luminos și colorat. Asemenea unui mare păianjen futurist care își țese pânza (web), compania care susține această instalație, Wolfpack Digital, dezvoltă produse digitale web și mobile care schimbă lumea. Misiunea sa este să creeze un mediu de lucru special, printr-o atmosferă care hrănește curiozitatea, creativitatea și ambiția. Puterea sa este să țeasă lumină prin inovație.

Instalație semnată de Circus Lumineszenz

Amplasată pe Bulevardul Eroilor

Susținută de Wolfpack Digital