Museum of the Moon

2020

Sau cum mai este denumită printre noi, Luna. Ea este mereu acolo, uneori mai ascunsă când este zi, dar în centrul atenției când este noapte. Așa cum suntem și noi, pe timpul zilei ne mai pierdem în mulțime, însă noaptea suntem față în față cu noi și ne privim direct în ochi. Sau în suflet. 

E sursa de lumină atunci când totul în jurul nostru pare întunecat. Se mai spune că există o transformare atunci când este lună plină, însă e o transformare de care avem nevoie atunci când trebuie să ne regăsim.

Luna oferă un sentiment de solitudine, însă în același timp, ne reamintește că noi toți privim către aceeași lună, indiferent de cât de întuneric e în jur. Ne reamintește că suntem solitari împreună.

[dvmd_image_box image_url=”https://lightsonromania.com/wp-content/uploads/2020/11/logo-6.jpg” _builder_version=”4.7.0″ _module_preset=”default” max_width=”200px” box_shadow_style=”none”][/dvmd_image_box]

Instalația este susținută de ENEL România, care își dorește ca imaginea replicii imense a Lunii și energia ei să ne reamintescă de frumusețea naturii înconjurătoare și de faptul că ar trebui să fim mai grijulii cu ea. Așa cum frumusețea lunii ne fascinează și ne prinde într-o transă, la fel ar trebui să privim și spre Pământ.

Instalație semnată de Luke Jerram

Situată în curtea interioară a Muzeului de Artă Cluj-Napoca

Susținută de ENEL Romania