Și Mie

creată de Asociația Daisler

localizată pe Podul Elisabeta, Cluj-Napoca

powered by AROBS

Mi-e Dor de Tine e declarația care fascinează orice suflet și minte de român. Dar nu e de ajuns. Un răspuns pe măsură trebuie întotdeauna să străpungă negurile timpului și spațiului. 

Pe cât de simplu, pe atât de profund. Și Mie e declarația logică pe care noi o transmitem mai departe drept răspuns la declarația afișată în aceste zile în Londra. 

Conceptul din spatele mesajului propus de Asociația Daisler e unul extrem de personal, declanșând un val de emoție nemaiîntâlnit în inimile celor care au rude, prieteni și apropiați departe de țară. 

Suntem aici, ne lipsiți, vă așteptăm, noi, cei care ne uităm în aceste zile de la distanță la voi, cei purtați de destin în căutarea unor vieți mai bune, unor oportunități pe care nu le-ați găsit acasă. 

Nu v-am uitat, nu vă vom uita, o mărturie a unui popor care își întoarce privirea către fiecare individ în parte, o mărturie care străbate nu doar granițele fizice ale țării. 

Astfel, dialogul dintre cele două instalații de lumină creează o punte de legătură, cel puțin virtuală, între românii rămași acasă și românii și cei de departe.

 

“Și Mie” – instalație

creată de Asociația Daisler

localizată pe Podul Elisabeta, Cluj-Napoca.

powered by

În dialog cu “Mi-e Dor De Tine” – Canary Wharf, Londra – powered by AROBS

Și “Te Aștept” – Podul Izvor, București.

 

Și mie – instalație

creată de Asociația Daisler

localizată pe Podul Elisabeta, Cluj-Napoca.