Digital Jungle

Creata de Tape That Collective – Berlin

Localizare: Fabrica de Pensule

Digital Jungle reprezintă un melanj de simboluri specifice celor două ecosisteme care azi constituie lumea modernă: pe de o parte urbanul și dezvoltarea tehnologică, de cealaltă parte natura și prezența ei atât de necesară azi în viețile noastre. Cele două ecosisteme trăiesc într-o simbioză fragilă care favorizează rând pe rând câte un ecosistem să iasă în față, fie tehnologia, fie natura.

Instalația poartă semnătura Tape That Collective – Berlin, o echipă care reunește șase tineri artiști germani care produc instalații de dimensiuni mari din bandă izolatoare. Proiectele artistice i-au purtat în peste 40 de țări în doar 5 ani de la înființare, cu expoziții puternic mediatizate în Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, India, Taiwan, Japonia și nu numai.

Tape That Collective a prezentat în premieră o instalație în România prin vernisajul Digital Jungle în cadrul evenimentului de încheiere Lights On Romania – ediția a 2-a, găzduit de Fabrica de Pensule.
Prezența în România a lui Nici și Adrian de la Tape That Collective a fost posibilă printr-o colaborare cu Centrul Cultural German din Cluj-Napoca.

Creata de Tape That Collective – Berlin

Localizare: Fabrica de Pensule

Digital Jungle

Creata de Tape That Collective

Localizare:  Fabrica de Pensule